مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

با سلام احتراما به استحضار میرساند شادروان مرحومه معصومه با اینجانب نسبت مادری دارد در تاریخ 25مهر 59 بدلیل بیماری آسم در بیمارستان فوت می کند متوفی پیرو دین اسلام شیعه است وراث در زمان فوت ایشان عبارتند از زوج و دو پسر و چهار دختر متوفی وراث دیگری ندارد دارایی ایشان یک قطعه زمین با حدود تقریبی 700متر است و در سال 52پروانه ساختمان مسکونی بنام متوفی از شهرداری صادر شده است در پرونده شهرداری زوج متوفی صراحتا اعلام کتبی نموده که شادروان معصومه تقاضای صدور پروانه ساختمان در ملک مورثی خود را دارد. تنها مدرک مثبته که بتوان دلیل مالکیت مادرم نسبت به ماترکه ایشان را به اثبات برسانیم فقط پروانه ساختمان به انضمام در خواست کتبی زوج یعنی پدرم است که قید داشته اند ملک مورد تقاضا مورثی مادرم است. پرسش از اینجا آغاز می شود 1با عنایت به این مهم بعد فوت مادرم. پدرم ازدواج مجدد داشته و در همین واحد مسکونی با همسر دوم یعنی مادر ناتنی ام زندگی می کرده و تعداد پنج فرزند دارد .1-ایا میزان 1 از 6 سهم به پدرم تعلق می گیرد؟ حدودا 100متر ؟----2-آیا با مدارک اعلام شده فوق 600متر باقی مانده متعلق به من و 6فرزند مادرم است ؟3 اکنون که پنج فرزند از همسر دوم پدرم در این واحد ساختمانی اسکان دارند و پدرم نیز فوت نموده است مدعی بر سهم الارث شده اند در حالیکه پدرم در سال 93فوت شده اند ایا بیشتر از صد متر زمین که پدرم ارث از مادرم برده است تعلق می گیرد؟ 3در ضمن از این صد متر پدر مجددا نیز ما شش فرزند همسر اول پدرم ارث خواهیم برد ؟ 5 با محاسبه تقریبی فرزندان همسر دوم پدرم بنظر بیش از 40 یا45 متر سهم نخواهند برد ؟6 ایا از زمان فوت پدرم می توانیم درخواست اجرت المثل دوران تصرف غیر مجاز همسر دومو فرزندان ایشان را از دادگاه بخواهیم ؟ 7مهمترین موضوع انتقال 4باب مغازه تجاری است که پدرم در زمان فوت مادرم بدون اطلاع و عدم رضایت وراث قانونی مادرم به افراد ثالث بصورت سرقفلی واگذار نموده است آیا انتقال مال غیر محسوب نمی گردد؟ در ضمن یک باب مغازه دیگر را بعنوان حق مهریه به همسر دوم خود منتقل داشته است که حدود 24متر مساحت دارد آیا چنین انتقال مالکیت وجه قانونی دارد؟ با شرح معروضه فوق ایا اولا باید دادخواست صدور گواهی حصر وراثت شود؟ ثانیا پس از دریافت گواهی حصر وراثت دعوای رفع تصرف عدوانی شود؟ یا دعوای ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق شود؟ یا درخواست مهر و موم اموال ماترکه مادرمان صورت گیرد ؟سپس احراز اثبات مالکیت انجام گیرد ؟ از اساتید محترم استدعا دارم بلحاظ پیچیدگی و پرسشهای متداول از حیث امور حسبی و قانون مدنی بعضا کیفری در صورت امکان راهنمایی کنید. چنانچه پاسخ شما مراجعه حضوری نزد وکیل باشد. از چنین پاسخی مجدانه خودداری کنید. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

به وکیل دادگستری مراجعه نمایید
وزحمت بکشید علاوه بر مراجعه دست بر جیب مبارک نموده و هزینه مشاوره را پرداخت نمایید