مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

سلام روز بخیر .حدود هشت ماهی میشود که در فروشگاهی به یک نفر حدود هفت میلیون تومان جنس فروختم و طرف گفته پس میدهم ولی نداده و انکار کرده .. به دادگاه شکایت کردم ولی به خاطر نداشتن شهود کافی شخص بی گناه شناخته شده و حالا من قصد دارم که با آرامش به سمت خانه اش برم و با خانواده اش در این خصوص صحبت کنم بدون دعوا.. آیا این کار رو میتونم انجام بدهم و چی کار باید بکنم تا وجه ام رو دریافت کنم؟.ممنونم

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام بله چرا که نه
در واقع ابتدا باید از طریق صلح و سازش پیش می‌رفتید اگر نتیجه نمی‌گرفتند بعد شکایت میکردید
با دو نفر شاهد مرد نزد وی بروید!

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام با یک نفر همراه تشریف ببرین تا درگیری پیش نیاید و شاهد شما باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام این کار بیشتر طرف مقابل جریحه دارد خواهد کرد زمانی که به اختیار پول را پرداخت نکرده و طرح دعوی هم کردین و نتیجه نداده این کار صحیح نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله از یک وکیل همکار درخواست همکاری برای ایجاد توافق نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر چنین کاری کنید امکان شکایت وجود دارد