مشاوره حقوقی رایگان - سفر زیارتی خارج از کشور با فرزند خوانده

با سلام بنده دو فرزند خوانده دارم میتونم همراه مادرم پسرم رو به سفر زیارتی خارج از کشور بفرستم یا حکم دادگاه میخواهد من و همسرم به خاطر فرزند دوم که کوچک هست نمیتونیم برویم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با اذن مرجع ذیصلاح اری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر اختیار آن به شما داده شده است بله در غیر این صورت با مرجع مربوطه رایزنی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره گذرنامه موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق ولی فرزند در اداره گذرنامه پیگیری و استعلام نمایید