مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه

سلام من با همسرم ی مدت به مشکل خوردیم سه دونگ خونه به نامه منه میگه ازت میگیرم و ی دختر 10ساله دارم گفته ازت میگیرم من میخواستم از طریق اجرای ثبت مهریه م رو بزارم اجرا و ماشینش رو توقیف کنم یا ممنوع المعامله کنم میخواستم بدونم براش پیامک میره چون فعلا ترجیحم اینه بخاطر بچه مسالمت آمیز زندگی کنم ولی چون تهدیدم میکنه میخوام قبل از هر اقدامی مهریه م رو بزارم اجرا مهریه من 600 سکه عندالاستطاعه

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا سه دانگ سهم خود از ملک را به شخص مورد وثوق منتقل نمایید و اینکه درصورت اقدام برای مهریه برای همسر شما اجرائیه ارسال خواهد شد و ایشان از روند اجرایی مطلع خواهند گردید همچنین دختر شما از سن حضانت خارج شده و شخصا می‌تواند تصمیم بگیرد که با پدر زندگی کند یا با مادر

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله ابلاغ میشود، شمشیر قانون از رو بسته میشود