مشاوره حقوقی رایگان - شکایت توهین در پیامک

سلام. پیام هایی از همسرم دارم که به من توهین کرده به من شک دارد و و به خانواده ام ناسزا گفته.آیا با این پیام ها میتونم شکایت کنم ازش و به نتیجه برسم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید
اگر قصد ادامه زندگی مشترک را دارید بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
توجه داشته باشید که اینگونه شکایت ها باعث می شود روند پرونده طلاق طولانی شود و بهتر است اگر قصد ادامه زندگی مشترک را ندارید دوستانه جهت طلاق توافقی اقدام کنید.
در دعاوی خانوادگی معمولاً زوجین بعد از مدتی با توافق اقدام به طلاق می کنند.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
به همراه سایر دلایل بله
موفق باشید.