مشاوره حقوقی رایگان - واریز وجه

سلام و عرض ادب
یکی از مشتری هام پول ارثی زیادی بهش رسیده و به من گفته که میخوام با این پول برای من کار کنی و پول رو میخواهد به حساب من بزنه . میخواستم بدونم اگر بدون اطلاع من پول رو به حساب من بزند من چی کار کنم؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اگر راضی نیستید به همان حساب مسترد کنید .
موفق باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که رضایت به واریز پول ندارید حتی در صورتی که پول را به حساب شما واریز کند می‌توانید آن را عودت نمایید و دست به آن نزنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است مسولیتی متوجه شما نیست
مگر تحت شرایطی خاص

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به همان حساب که واریز شده واریز کنید و اگر مجدد واریز کرد می توانید طرح دعوی کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مبلغ را بحساب خود شخص مسترد نمایید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اگر رضایت به اینکار ندارید به بانک مراجعه کرده و درخواست مبنی بر عودت وجه را مطرح نمایید چرا که در فرضی که جرمی نسبت به وجه صورت گرفته باشد شما نیز قانونا مسئول هستید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درعرصورت امکان تبعات مالیاتی وحقوقی وجود دارد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه تمایل به اینکار ندارید از طریق بانک مبلغ را مسترد نمایید در غیر اینصورت ممکن است مشمول مالیات شوید