مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه‌نامه صوری

با سلام طبق شکایتی که در دادگاه کیفری داشتم مرتبط با کلاهبرداری الان رای قطعی صادر شده که چون ثمن معامله به اثبات نرسیده مبایعه نامه‌ها صوری می‌باشد.
با توجه به این رای صادر شده از طرف کیفری
دادگاه حقوقی استناد میکند به این رای یا خیر
آیا ممکن در حقوقی رای برخلاف کیفری صادر بشود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا بله
شما باید با توجه به مفاد دادنامه کیفری ، دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
براساس قانون آیین دادرسی کیفری ، اگر رای دادگاه کیفری در دادگاه حقوقی موثر باشد ، برای دادگاه حقوقی الزامی و لازم الاتباع است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید ارتباط آنها با یکدیگر آشکار شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
محتمل است در صورتی که وحدت موضوع باشد قابل استناد بوده و باید رعایت شود
بهتر است لایحه دفاعیه مستدل با همکاری وکیل تنظیم و ارسال کنید
در صورت تمایل به دریافت اطلاعات دقیق تر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید