مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در مزایده ملک مشاعی

بادرود و وقت بخیر.یه ملک مشاعی به مزایده گذاشته شده وطرفین و یه فرد عادی در مزایده شرکت کرده واون یه نفر قیمت بالاتر داده،توی همچین مزایده ای ایا اولویت با کسیه که قیمت بالاتر داده یا احدی از شرکا می تونه اون قیمت را بده و ملک رو صاحب بشه؟یا در چنین مزایده ای اولویت با مالکین هست اگه خودشون بخوان مزایده رو ببرن.ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
هر کس که قیمت بالاتر بخرد .
موفق باشید .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اولویت باکسی است که به بالاترین قیمت بخرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
یکی از شرکا میتوانید قیمت برنده مزایده را پرداخت و ملک را خریداری نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هر شخصی که قیمت بالاتر را بدهد برنده مزایده است
شما می توانید به قاضی اجرای احکام درخواست نمایید که حاضر هستید که همان قیمت را پرداخت نمایید و