مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و ...

با سلام
متاسفانه بنده در دادگاه بدوی به دلیل شهادت کذب دو نفر از بستگان همسرم برای جرم توهین 100 هزار تومن و تهدید 74 ضربه شلاق و افترا 74 ضربه شلاق محکوم شدم. سوالاتم این هست ممنون میشم راهنمایی کنید
1. طبق ماده 134 مجازات اسلامی برای هر یک از جرم ها باید اشد مجازات در نظر گرفته بشه و رویه قضایی هم اینکه اشد اول زندان بعد شلاق و بعد جریمه هستش در صورت اعتراض همسرم آیا دادگاه تجدید نظر میتونه اشد شلاق رو عوض کنه و به زندان تبدیل کنه؟ یا رای رو دوباره به دادگاه بدوی بفرسته برای رای مجدد و اعلام کنند که باید دادگاه زندان رو درنظر بگیره؟
2. با توجه به اینکه بنده سابقه ندارم آیا دادگاه تجدید نظر میتونه هم تخفیف بده و هم مجازات رو تعلیق کنه؟ یا فقط یکیش رو میتونه اجرا کنه یعنی یا تخفیف یا تعلیق؟
3. امکان تبدیل شلاق در اشد مجازات به جریمه نقدی هستش؟
از وقتی که میگذارید ممنونم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام دادگاه تجدید نظر فقط میتونه مجازات را کاهش بده بنابراین هر تغییری که باعث تخفیف مجازات بشه امکانش هست
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer