مشاوره حقوقی رایگان - آزار دختر توسط مادر

سلام من یک دختر مجردم 45 ساله سالها با بدرفتاری وآزارغیر طبیعی مادرم آسیب دیدم.چند سالی از خانه اومدم بیرون ودرخانهای مردم کار می‌کردم و دربدری واذیتهای زیادی راتحمل کردم تااینکه پدرم به زوال عقل دچار شده برگشتم برای پرستاری از پدرم ولی بعد از6سال که آمدم خانه بعد ازسختیها که کشیدم به عنوان یه دختر مجرد وتنها درجامعه الانم باز مورد آزار توسط مادرم میشم والبته پدر راهم همینطوریه راهی بهزیستی میتونه جلوی پای من بگذارد ضمنا خونه به نام مادرم هست.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیق بتوان کرد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام زنگ بزنید اورژانس اجتماعی _

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به بهزیستی مراجعه و مشاوره بگیرید .
موفق باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مادرتان مالک خانه است و شما برای رضای خدا به پدر کمک می‌کنید می‌توانید در خانه بمانید یا اینکه راه خودتان را جدا کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شما می‌توانید مستقل زندگی کنید منعی ندارد
اما با این سن و سلامتی اگر دارید بهزیستی ممکن است کاری نکند اما حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید در این خصوص مراجعه نمایید