مشاوره حقوقی رایگان - شکایت با دست نوشته

من در یک سالن کار میکردم که آخر سال از من تعهد گرفتند برای مشتری ها کاری انجام ندهم اما تاریخش رو خط زدند و یک امضای خط زده شده هم توش موجوده الان تهدیدم میکند که میرود شکایت میکند و مامور میاره آیا میتونه از من شکایت کند؟

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام اگر شما طرح شکایت میتوانید بکنید اگر جعلی صورت گرفته و در خصوص سوالتون باید مدرک بررسی شود
اگر مشهد هستید درخدمتم 09155077604

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما می‌توانید علیه آنها به جرم جعل برگه مذکور شکایت کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

شکایت کنند کارشناس میخواهید و قابل دفاع است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است جرمی واقع نشده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما مبهم است الان روی چه چیزی می‌خواهد شکایت شود این را بیشتر توضیح دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان جعل ازایشان شکایت کنید