مشاوره حقوقی رایگان - معلوم شدن حکم دادگاه

با سلام و خسته نباشید بنده به خاطر جرم تفخیذ به من صد ضربه شلاق حد دادن و چون که ضامن داشتم بایستی میرفتم شلاقم رو میخوردم ولی بعدش واسم دادگاه آدم ربایی تشکیل دادند که اصلا تو دادگاه حاضر نشدم و واسم پنج سال حبس بریدن الان میخواستم بدونم واقعیت دارد که اگه چند سالی پیدام نکنند پرونده کاملا مختومه میشود یا صحت ندارد باتشکر ...
میخوام دقیق جواب محکومیتم رو بفهمم که آخرش به کجا ختم میشود؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مرور زمان مشمول جرائم حدود و تعزیرات منصوص شرعی نمی‌شود و هر زمان یافت شدید متحمل کیفر خواهید شد مطابق مفهوم مخالف ماده 105 و 106 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادنامه مربوطه حائز اهمیت است
بنظر تحت شرایطی آری.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید خودتان را معرفی کنید در غیر این صورت علاوه بر اینکه برای ضامن مشکل پیش میاد باید تا آخر عمرتان فراری باشید