مشاوره حقوقی رایگان - دعوا در مدرسه

سلام 14 سالم با هم کلاس هم در گیر شدم او حرف خیلی رکیکی به من زد ون او را چند سیلی زدم می خواهم بدانم اگر او شکایت کند چه می شود و او 14 سالش است ومن به او هیچ فحش به او ندادم فقط چند کشیده زدم

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

باید دیه پرداخت نمایید.
اگر فحاشی هم ثابت شود جریمه نقدی.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به اقدامات تامینی و تربیتی محکوم می شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت کرد شما نیز می توانید با عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید.
اگر آثار کبودی و ضرب شتم باشد مجازات دیه تعیین می شود و مشکل خاصی پیش نمیاد.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید