مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

سلام من 1403/1/8تصادف کردم و مقصر من شدم بیمه تمام هزینه طرف رو داد حالا از من بابت افت قیمت شکایت کرده بیمه مالی دویست میلیون است. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
تعیبن افت قیمت خودرو ، بستگی
به نوع و مدل خودرو و ... خواهد داشت
و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خسارت افت خودرو از جیب شماست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت آفت قیمت را بیمه پرداخت نمی کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است و میزان افت قیمت را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.