مشاوره حقوقی رایگان - شکایت شریک کاری

سلام . بنده با شریکم به مبلغ 40 میلیون اجناس الکترونیکی آوردیم برای فروش
مبلغ 40 میلیون کامل شریکم به من داده بود و من طبق رضایت خودش از جنس و روال کاری اجناس آورده بودم و طبق برنامه قرار بود اون اجناس بفروشیم این آقا بعد مدتی کوتاه اومد گفت اجناس بگیر و پول من رو پس بده و برنامه به هم ریخت
من زیر بار نرفتم و اجناس به او دادم و گفتم من تعهدی بهت ندارم و گفت شکایت میکند
من هیچ قرارداد یا دست نوشته ایی یا چک یا سفته بهش ندادم و رسید پایا خرید اجناس و فاکتور خرید اجناس را هم دارم
حالا امروز برای من پیام دادخواست اومده :
1-پرونده مقید به وقت نظارت دفتر به تاریخ 1403/06/20 می باشد
2-پرونده با علت طرح رسيدگي بدوي نسبت به محکومیت در تاریخ 1403/02/08 ثبت گردید

میخواستم ببینم بدون مدرک کاری میتونه بکنه و من مدرک شاهد و رسید پایا و فاکتور خرید اجناس دارم کافی هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع شراکت فی ما بین است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قرارداد شراکت شما می‌تواند شفاهی باشد که باید به استناد ادله حقوقی احراز شود و در صورت احراز طرفین الزام به انجام تعهدات ضمن شراکت‌نامه هستند