مشاوره حقوقی رایگان - اثبات نسب برای شناسنامه فرزند

سلام من از دادگاه درخواست اثبات نسب صدور شناسنامه دادم دادگاه رای اثبات نسب را به نفع من داد حالا ثبت احوال به صدور شناسنامه اعتراض زده پرونده رفته دادگاه تجدید نظر با این حال چند درصد احتمالش هست رای دادگاه تجدید نظر بگیرم شناسنامه برای پسر 4 ساله ام هست؟

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اگر شما پدر یا مادر طفل هستید و اثبات نسب به شما ثابت شده است حکم الزام ثبت احوال به صدور شناسنامه صادر وقطعی خواهد شد البته باید بررسی شود دلیل اعتراض ثبت احوال چه بوده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر نسب احراز شود اعتراض ثبت احوال رد خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
دادگاه تجدیدنظر با توجه به محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد.
اگر آزمایش دی ان ای اخذ شده باشد به احتمال زیاد دادگاه تجدیدنظر رای شما را تایید کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. متاسفانه نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر نسب احراز شود حکم الزام ثبت احوال به صدور شناسنامه صادر وقطعی خواهد شد