مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با زن مطلقه

سلام دوست من در فضایرمجازی با زنی بزرگتر از خودش اشنا شد زن در اول رابطه ک ب صورت چت بوده ب دوست من گفته شوهر داره ولی جدا زندگی میکنن ک دوست من همون موقع باهاش کات کرده حتی هم دیگه را هم ندیدن چن ماه بعد اومده گفته من دروغ گفتم و شوهرم از من جدا شده الان اگه اینا با هم رابطه داشته باشن و بعدا زن ازش شکایت کنه حکم ب چه صورته؟!

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

برای زن شوهردار بدتر از پسر مجرد است علاوه بر مجازات، عواقب مدنی و خانوادگی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن خودش مجرم و شکایت نمی کند و اگر چنین ادعایی مطرح کرد احتمالا کارش کلاهبرداری و اخاذی است که نباید توجه کرد.