مشاوره حقوقی رایگان - ازکار افتادگی

باسلام حدود ده سال پیش به دلیل حادثه حین کار از کارافتادگی جزیی با 60درصد گرفتم و از آن زمان تا حال هم در همان شرکت مشغول کار بوده و بیمه هم برام پرداخت شد الان سه ماه هست باشرکت در آزمون استخدامی در یک شرکت مشغول بکار شده ام بعد از سه ماه شرکت جدید بهانه آورده که شما از کار افتاده جزیی دارید آید منع قانونی برای جذب من هست؟

پاسخ ها :

از کار افتادگی حادثه حین کار حادثه حین کار از کار افتادگی قوانین استخدامی استخدام