مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق مناطق جنگی

باسلام باتوجه به اینکه طبق قانون مصوب مجلس شورای اسلامی باید سالانه 25درصد حقوق مناطق جنگی به ایثارگران وجانبازان شاغل وبازنشسته کشوری درحکم حقوقی درج وبه این عزیزان که هشت سال جنگ تحمیلی ازخودگذشتگی وایثارکردند پرداخت میشد متاسفانه تاکنون‌ دراين مورد اقدامی صورت نگرفته اينجانب چ
با20درصدجانبازی و24ماه خدمت درخط مقدم جبهه داشتم وبازنشسته سازمان امور مالیاتی کشور ...هستم هنوز ریالی بابت حق مناطق جنگی برایم نه حکم مناطق جنگی زده ونه پرداختی انجام شده درخواست رسید ودادن حق وحقوق مناطق جنگی رادارم کدملی ....

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید