مشاوره حقوقی رایگان - دعوا در مدرسه

سلام من در مدرسه دخترانه دعوا کردم یازدهم هستم اون به من فحش داد و کتک کاری شروع شد هم اون من رو زد هم من ولی هیچ اتفاقی برامون نیوفتاده پدر مادرم رو خواستن و سه روز غیبت زدن برای امتحان پودمانم راه نمیدهند ولی با اون دختره اصلا کاری ندارند هی میگیم میگن ما پیگیری میکنیم حالا ولی نه پدر مادرش رو خواستن نه چیزی چون اون زده بود زیر گریه الکی این درست هست الان من برای امتحان بروم چی کار کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حتماً این امر را به اداره آموزش و پرورش منطقه گزارش دهید تا پیگیری صورت گیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
بدوا به اداره آموزش و پرورش مربوطه مراجعه کنید