مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام من با یه نفر آشنا شدم و همش قول و قرار ازدواج و خواستگاری داشتیم و 9 ماه و دو هفته پیش بهم گفته بود بهم دست نمیزنه ولی پرده بکارتم از بین برد و بعد این اتفاق من باردار شدم و مجبورم کرد سقط جنین کنم منو با حرف خانوادم و آبرو تحت فشار گذاشت و هی تو پیاما امروز و فردا کرد
منو دوبار مجبور به سقط جنین کرد همه پیاماش هست
و الان یهویی رفته نامزد کرده و داره با یکی ازدواج میکنه میگه من تورو نمیخوام
باید چیکار کنم؟
به هیشکی هم نمیتونم بگم
حالم خیلی بده
زده زیر همه چی و از همه جا بلاکم کرد

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام شکایت فریب در ازدواج و مهرالمثل وارش البکاره نمایید راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خانم ها باید بدانند و یاد بگیرند که آقایان ایرانی دختری را که که با ان قبل از ازدواج رابطه جنسی نامشروع برقرار میکنند اغلب به عنوان همسر اینده خود انتخاب نمی‌کنند و این رفتار صرفا برای تسهیل در تمتع جنسی آقایان است

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام چون رابطه با اختیار خودتان بوده لذا نمی‌توانید ادعایی داشته باشید ،برای بررسی و توضیحات بیشتر تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر بالای 18 سال هستی از نظر قانونی کاری نمیتونی بکنی چون خودت عاقل و بالغ بودی و خودت خواستی اما اگر زیر 18 سال هستی فورا شکایت کنید
پیشنهاد می کنم برای برگشت به زندگی عادی به مشاور خانواده مراجعه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به موضوع منافع عفت و اینکه پاسخ در این پیام نمی‌گنجد بهتر است جهت اخذ راهکار تخصصی و قانونی از طریق سامانه دادراه تماس بگیرید