مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت دختر

سلام وقتتون بخیر من با یک آقای که اومد خواستگار من و به بهونه روز مادر منو برو خونه شون بعدش متاسفانه فهمیدم مادرش خونه نیست به ایشون گفت منو بری اما متاسفانه این آقا به زور با من رابطه جنسی تشکیل داد بعدش که دید من حالم بد شد به من دلداری داد گفت شما شرعی همسر من هستی بعدش رفتم آزمایش ازدواج دادم بعدش ایشون هر دفعه به بهونه مراسم عقد به همه زد الان زیر این موضوع زد من چطوری ثابتش کنم حدتا دادگاه رای به ایشون رای صادر کرد متاسفانه من اعتراض زدم وبا مدرک که دارم نامه سالم بودم داشتم قاضی این نگاه نکرد الان چطوری رای بر گردنم این آقا به بهنونه مختلف از من پول گرفت ممنون میشم راهنمایی کنی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است
اگر نسبت به مبالغ اقدامی نکرده اید و هبه بوده قابل رجوع است با وجود عین موهوبه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به اجبار بود میتوانید شکایت خود را پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید