مشاوره حقوقی رایگان - ورثه

پدرم 5 سال قبل مرحوم شده و 40 سال پیش زمینی را از پدرش خرید و بعدا هم فروخت و در حال حاضر تبدیل به چند آپارتمان شده است. الان و بعد فوت 2 عمه و 1 عموی پدرم، ورثه آن ها مدعی این زمین هستند که از طرف پدربزرگ خودشان نسبت به این زمین حق دارند؟ آیا من و 3 خواهرم به عنوان ورثه پدرم باید پاسخگو باشیم ضمناً پدرم ما ترک نداشته؟ با سپاس

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا خیر مدعی باید ادعای خود را اثبات کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

ورثه در صورت قبول ‌ماترک و تا میران ماترک مسئولیت خواهند داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
روش انتقال حائز اهمیت است
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص