مشاوره حقوقی رایگان - اتخاذ سمت یا عنوان مجعول جعل افترا تهمت قذف

سلام خسته نباشید من بهمن ماه دختر دایی ام که متاهل ودوتا بچه داره با یه اقایی که اونم متاهل داخل ماشین دیدمشون چونکه با منم رابطه داشت منم افتادم دنبالشون تا اینکه تصادف کردیم طرف اومد با من درگیر شد دختر دایی پیاده شد فرار کرد چونکه ازم پول و طلا گرفته بود منم هم رفتم شکایت کردم از اون مرده هم به ضرب جرح شکایت کردم عکس شکوائیه رو دختر دایی فرستادم روز بعدش که داشتم میرفتم سرکار طرف منو از پشت صدا کرد با پنچه بوکس زد چشم اسیب دید من دوباره شاکی شدم بعد از چهار روز بع محل کارم زنگ زدن گفتن دادستان کارت داره میگه نیاد مامور میفرستم که رفتم یه وکیل اونجا بود که عکس یه نامه رو به دادستان نشون داده بود که نامه جعلی دادستان بود گفتن که من جعل کردم فرستادم به دختر دایی اون نامه امضاهم نداشت اسم کوچیک دادستان هم اشتباه بود اونجا گوشیم رو گرفتن ازم موند بعداز تعطیلات عید دختر دایی رفته به اتهام اتخاذ سمت جعل عنوان استفاده از اوراق معجول افترا تهدید نشر اکاذیب شکایت کرده دختر داییم به گوشی من دسترسی داشت هرروزخونه ما بودن وگوشی من اکثر اوقات به بهانه چک کردن تو دستش بود واینکه وکالت دختر داییم و کسی که منو زده یک نفر یعنی باهم وکیل گرفتن میشه یه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص و تصمیم گیری نهایی با قاضی رسیدگی کننده می‌باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .