مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ فاکتور

باسلام و خسته نباشید بنده درسال 94چند قلم جنس خریداری کرده ام وطرف فاکتور هایش رو به من داده ومن ادعا دارم که فاکتور ها رو پرداخت کرده ام و فروشنده ادعا دارد که پرداخت نشده الان بعد از 9سال شکایت من رو کرده تکلیف کار من چگونه هست آیا باید مبلغ فاکتور رو پرداخت کنم و شامل دیر کرد هم می‌شود ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر مدرکی دال بر پرداخت وجود دارید ارائه کنیدشامل دیرکرد نمی‌شود مگر آنکه از همان زمان با اظهارنامه یا دادخواست از شما مطالبه کرده باشد

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

با ارایه صورتحساب پرداخت ادعای خود را بر پرداخت ثابت کنید ..‌ خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست تعلق میگیرد نه سال 94

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
در فرض محکومیت خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه رسمی یا دادخواست محاسبه می‌گردد