مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند توسط خریدار خودرو

با سلام خدمت وکیل محترم من یک اتومبیل پراید داشتم اون رو در نمایشگاه با قولنامه فروختم و از طریق دفتر ثبت هم پراید را وکالت‌نامه ای طبق زمان مشخصی به خریدار فروختم حالا خریدار زیر قولش زده و هر کاری می کنم به نام نمیکند و مرتب برگ جریمه روی تلفنم میاد ضمنا مهلتی که برای نام به نام کردن به او داده بودم گذشته خواستم بدونم باید چی کار کنم با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق راهور توقیف فیزیکی خودرو را خواستار شوید اگر قبول نکردند باید دادخواست توقیف فیزیکی خود را و فک پلاک بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق راهور درخواست توقیف نموده و دادخواست الزام به تنظیم سند تنظیم گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را اقامه نمایید
و ..