مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از تعویض پلاک

سلام وقت بخیر من یه ماشین فروختم یک مبلغ تسویه موند تا موقع سند زدن حالا خریدار تعویض پلاک هم کرده ولی دیگه حاضر نیست برای سند بیاد اون مبلغ هم ظاهرا نمیخواد بده لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

وحید سیدی خشکناب

جناب آقای وحید سیدی خشکناب :

سلام.بعدازارسال اظهارنامه برای حضوردریکی از دفاتررسمی جهت تنظیم سندوانتقال مبیع وبعدازاخذگواهی عدم حضور ازدفترمربوطه دعوای الزام به انجام تعهد به طرفیت خریداراقامه کنید.

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
در ابتدا جهت مطالبه مبلغ مزبور و انتقال سند، اظهارنامه ارسال و در صورت عدم پرداخت، دادخواست تقدیم دادگاه شود.