مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه نفقه

با سلام . مدت 4 سال هست که بدلیل اختلافات خانوادگی و دخالت خانواده همسر منزل رو ترک کردم . همسرم بلافاصله بعد از ترک بنده درخواست تمکین دادن و من حاضر به برگشت نشدم و رای تمکین به نفشون صادر شد. ولی بابت رای اجراییه صادر نشده. با توجه به عدم صدور اجراییه من میتونم درخواست نفقه این 4 سال رو بدم ؟

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. خیر- بهتر بود از همان ابتدای طرح شکایت ، با وکیل مشورت می کردید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی دادنامه صادره است
با شرایط خاصی ، نفقه معوقه قابل مطالبه است

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
اگر رای اجرا نشده بله

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با وجود شرایطی امکانپذیراست است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست بدهید.
ممکن است دادگاه قبول نکند