مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر درآمد زیر 10 میلیون

با سلام
من در یک شرکت بازاریابی کار میکنم و از یک سال و نیم فعالیت من حدودا یک سال از درآمد من (زیر ده میلبون تومان) که حاصل پورسانت فروش بود،مالیات کسر میشد و علیرغم اینکه من اعتراض میکردم که قانون مالیات شامل درامدهای زیر ده میلیون نمیشود اما شرکت اعلام میکرد که ما موظف به پرداخت مالیات هستیم
بعد گذشت یک سال شرکت اعلام کرد که مالیات از درآمد های زیر ده میلیون برداشته شده
ولی امسال فروردین ماه مجدد از پورسانت واریزی من مالیات کم شده

سوالی که من دارم این هست که ایا اون یک سالی که مالیات بی دلیل از من کم شده ایا قابل پس گیری هست یا خیر و سوال دوم اینکه چرا مجدد از فروردین امسال از درآمد من که زیر ده میلیون هست مالیات کسر شده؟

پاسخ ها :

مالیات بر حقوق مالیات