مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مامور کلانتری

سلام .1سال پیش بودکه من رفتم از یه خونه مواد بخرم و2نفربالباس شخصی دویدن بیرون منم چون عمل داشتم فکرکردم یا از کمپ اومدن یازورگیرن موتورمو انداختم ودویدم 2قدم که دویدم یه تیر خوردبغل پام تیردوم بلافاصله خورد تو پام بدون هیچ ایست یا تیر هوای منو زد بعد موادی که خریده بودم گذاشتن روپرونده ومن یک سال زندان بودم .من به بازپرس گفتم که من مصرف کنندم ورفتم موادبخرم که اینجوری شد بازپرسم به مامورزنگ زد. وگفت بیاد دادسرا ولی نیومد تلفنی گفت منو دیده تو خیابون نشسته ایست داده 1تیرهوای زده بعدمنو زده که بعدشم من به بازپرس گفتم شما قبول میکنید که من موتورو بندازم زمین و پیاده فرارکنم بازپرس،قبول کرد حرف منو وتو پرونده من خرید ونگهداری نوشت ن فروسنده ومن بعد چند وقت که توزندان بودم رفتم دادگاه انقلاب شعبه7 واسه گرفتن حکم پروندرو خوند قاضی گفت یه شکایت بنویس بفرست به شعبه منم نوشتم ولی جوابی نیومد درضمن من کد18رقمی پیگیری شکایتی که فرستادم رو دارم .ممنون میشم که راهنمایم کنید الان مچ پام پیچو مهره وپلاتین راه رفتن واسم مشکل منم متاهل و2تا بچه دارم الان کجا برم چیکارکنم.باتشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دادسرای نظامی میتوانید موضوع را پیگیری کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر از افسر خاطی شکایت کردی میره دادسرای نظامی همان شهر. وضعیت پرونده را باید از همانجا بپرسی و برای دیه باید دادخواست بدی

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دادسرای انتظامی نیروهای مسلح موضوع را پیگیری و تخلف مامور خاطی را احراز نماید و دیه وصول کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با وکیل متخصص مشاوره حضوری یا حد اقل تلفنی انجام‌ دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست پرونده را حضوری مراجعه نمایید و برای دیه نیز دادخواست بدهید