مشاوره حقوقی رایگان - مسکن و نفقه دختر

با درود خسته نباشید،
دختری 20 ساله هستم و یک خواهر کوچک تر از خودم دارم.
خواهرم با پدرم زندگی میکند ولی من نه با پدر نه با مادر زندگی نمیکنم.
چهار ساله که جدا شدند و هردو ازدواج کردن.
بعد از طلاق من دچار افسردگی خیلی شدید شدم به شدت از لحاظ روحی و روانی پیش پدرم آزارو اذیت شدم به حدی که بارها دست به خودکشی زدم و در 16 سالگی در بهزیستی پرونده برای من درست کردند،
از اون طرف شوهر مادرم اختلاف سنی خیلی کمی با من دارد و با هیچ کدوم نمیتونم زندگی کنم.
پدرم مدیر داخلی یک هولدینگ بزرگ هست با حقوق تقریبی 40 میلیون تومان
یک ساختمان دو واحدی دارد که نوساز هست و سندش تا چند مدت دیگر میاد(اطلاع ندارم تا الان اومده باشه یا نه)
بنده الان سه ساله که دارم کار میکنم و تمام تلاشم رو برای ادامه زندگی دارم میکنم ولی متاسفانه خسته شدم از این خونه به اون خونه رفتن
پدرم هم هیچ نفقه ای به من پرداخت نمیکند
از طرفی من به خاطر شرایط دشواری که توش قرار داشتم نتونستم تحصیلاتم رو ادامه بدهم و دیپلم ناقصم
ولی متاسفانه چون رشته گرافیک بودم و یک رشته پر خرجه نمیتونم از پس مخارج مدرسه و کرایه خونه بر بیام
آیا مسکن و نفقه شامل من میشه؟

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

ای کاش سوالتان خلاصه باشد نیاز به اینهمه توضیح اضافه قصه گونه ندارد
بله نفقه دارید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پدرتان هم مسکن دارد هم نفقه وشما ملزم به زندگی در کنار آن هستید این در حالیست که درخواست نفقه و مسکن کنید در غیر این صورت مجاز و مختارید برای زندگی جداگانه اما نفقه‌ای یا مسکنی در کار نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به شما نفقه تعلق می‌گیردتمام حقوق مالی مانند اجرت المثل نیز به شما تعلق

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

پدر مکلف است که نفقه دختر را تا زمان ازدواج دختر پرداخت نماید به شرطی که دختر شاغل نباشد