مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

سلام من کارگر سفال گری هستم با 5سال سابقه کار توان کار کردن ندارم یک سال پیش به دکتر متخصص رفتم گفت مهره‌های 3و4 آسیب دیده دارو تجویز کرد بعد ازچند روز استراحت به سر کار برگشتم ولی رفته رفته بدتر شد پاهام بی حس میشود و خم وراست نمیتونم بشوم کارفرما میگه نميتونی کار کنی نیا. برای از کار افتادگی باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
درخواست دهید باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق مدارک پزشکی خود اگر ثابت شود که شما در حین انجام وظیفه و بدون تقصیر خودتان دچار این حادثه شده‌اید می‌توانید بسته به نظریه کمیسیون پزشکی از کار افتادگی دریافت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست درخواست خود را بدهید تا موضوع در کمیسیون مربوطه بررسی شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نظریه کمیسیون پزشکی دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وضعیت جسمی شما بایستی به تأیید کمیسیون پزشکی برسد.

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. موضوع بایستی در کمیسیون مربوطه بررسی گردد و تأیید شود