مشاوره حقوقی رایگان - هک حساب مجازی و بالا آوردن مکالمات

سلام ببخشید من زن داییم یک سال و نیم پیش گف ک خیانت کرده با پسر خالم و باهم چت و حرفای عاشقانه داشتن و رابطه حتی تتو هم زده به خاطرش و اینکه الان میخواستم بدونم ایا قابل باز خوانی هست در ضمن پسر خالم یکسال و نیم پیش خودکشی کرده و من همون موقع فهمیدم اما به خاطر داییم سکوت کردم الان همون زن داییم پیش دختر خالم بهم تهمت زده ک من با پسرخالم بودم و اینکه به غیر من شوهر خواهرش هم میدونه و اونو هک کرده بود همون یکسال و نیم پیش ، الان چن قصد کرده ک همه چیزو بندازه گردن من میخام دستشو رو کنم نازا هم هس داییم طلاقش بده ، چطور میتونم پیام ها و عکس و مکالماتشو در بیارم

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. تا شش ماه در همراه اول یا ایرانسل موجود است. ضمن اینکه باید شاکی واقعی باشید