مشاوره حقوقی رایگان - ماده 101

سلام من برای گرفتن سند تک برگ روی اراضی بدون سند تعهد به شهرداری دادم که زمان تخریب و نوسازی بنا و اخذ پروانه باقیمانده هزینه های کمیسیون ماده 101 مربوط به عرصه پرداخت میشود و مالک حق اعتراض از این موضوع رو از خودش سلب کرده، حالا میگن میخواد از ملک من اتوبان رد بشه میخواستم بدونم یعنی الان شهرداری به من پولی نخواهد داد وقتی اوتوبان میخواد رد بشه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ملک شما در هر مصرف دولتی قرار بگیرد شما مستحق دریافت ثمن آن هستید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، شهرداری مبلغ معین را به شما پرداخت خواهد کرد

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
شهرداری موظف به پرداخت قیمت کارشناسی ملک شما با کسر میزان متعلق به خودش ناشی از تفکیک ملک هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شهرداری می‌بایست قیمت کارشناسی ملک را به شما بپردازد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شهرداری باید قیمت کارشناسی ملک را به شما پرداخت کند