مشاوره حقوقی رایگان - خودکشی

سلام من با دختری دوست شدم نزدیک 8 ماه فقط تنها چیز احساسی بینمون بغل بوده و بوس همین‌.الان دیگر نمیتونم ادامه بدهم ولی دوست دخترم میگه من خودم رو میخوام بکشم من رو تهدید می‌کنه
آیا اتفاقی بیفتد پای من گیر است؟

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام خیر مسئولیتی متوجه شما نیست ولی ایشان را نزد روانشناس بفرستید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خودکشی کند مسولیتی متوجه شما نیست به صرف آنچه در سوال آمده است
لکن حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید و به مشاور خانواده مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از پیام ها اسکرین شات بگیرید و شماره خود را برای مدتی خاموش کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
فقط دعوتش کنید به آرامش و خدا حافظی کنید و البته استغفار کنید که دختر مردم را به خودت وابسته کردی و حالا میخواهی رهاش کنی!
عاقبت خوبی نخواهی داشت

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر مگر شما وی را ترغیب به خودکشی نمایید