مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی ایثارگری

با سلام و عرض احترام
اینجانب ... کارشناس ناظر تغذیه و مسئول اتوماسیون اداره تغذیه از سال 92 تاکنون با دانشگاه به صورت نیروی شرکتی با شرکت طرف قرارداد خوابگاه های دانشگاه صنعتی قرارداد دارم، با توجه به قانون تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران، اینجانب شرایط اولیه این تبصره را دارم و حدود یک سال و نیم پیش در واحد کارگزینی تشکیل پرونده دادم اما تاکنون به بهانه اینکه در سلف سرویس مشغول به فعالیت می باشم وبه گفته واحد مربوطه دانشگاه پیمانکار و نیروهای سلف به صورت پرسی با دانشگاه قرارداد دارند، تاکنون نسبت به تبدیل وضعیت اینجانب ترتیب اثری داده نشده، در حالیکه قرارداد من با دانشگاه و شرکت طرف قرارداد خوابگاه ها قسمت معاونت دانشجویی می باشد و جزء پرسنل شرکت پیمانکاری طرف قرارداد سلف نمی باشم.

ضمنا از سال 92 تا آخر اسفند 98 با دانشگاه قرارداد داشتم اما به دلیل پاندمی کرونا و غیر حضوری شدن دانشگاه ها سال 99 و 400 قراردادم موقتا قطع شد و از اول سال 1401 تا کنون با دانشگاه قرارداد دارم.
لذا از شما این سوال را دارم. آیا این قانون شامل حال اینجانب نخواهد شد؟
چه کاری باید انجام بدم برای رفع این مشکل؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از ارگان مربوط پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شامل شما میشه
گزارش به سلسله مراتب تا وزیر بهداشت و سپس دیوان عدالت اداری

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید