مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری جانبازی

سلام خسته نباشید
بنده حدودا12ماه درزمان جنگ تحمیلی درجبهه های حق علیه باطل بسیجی بودم بعددرسال1364درعملیات ولفجر8 شیمیایی هم شدم ولی پرونده بستری شدن اینجانب مفعودگردیده است چندین مرحله هم اقدام کردم تمام پرسنلی که درزمان حادثه اینجانب را دیدن که من بستری شدم فرماندهی محترم لشگر7حضرت ولیعصر(ع)مهروامضاکردن که من درزمان عملیات ولفجر8 درمنطقه فاوشمیای شدم ولی نتونستم صابت کنم تمام مداریکیکه شمیایی شدن من راتایدکردن . ولی درحال حاضرپرونده درامورایثارگران قم دارم که باضریب 5%ازکارافتادگی زدن ولی هیچگونه کمکی انجام نشده خودم هم 63سال دارم بااین سن وسال مستاجرهم هستم خواهشمندم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود نیاز به مدرک نیست شما هم فرمودید 5درصد گرفتید به بنیاد شهید مراجعه درخواست کمیسیون پزشکی بدلیل بیماریتون بدید تا 5درصد اضافه شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق سازمان امور ایثارگران پیگیری فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع را از طریق اداره امور ایثارگران پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با همان دوزاده ماه حضور در جبهه اگر کارت ایثار دارید پدر آمدی ندارید کمک معیشت به شما تعلق می گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید از طریق امور ایثارگران پیگیری نمایید
و باید درخواست بدهید
و باید بیماری شما در کمیسیون ماده 134 رسیدگی به جانبازی بررسی گردد
و رای کمیسیون ماده 134 قابل اعتراض در کمیسیون استانی می باشد