مشاوره حقوقی رایگان - خدمات

بنده شناسنامه دارم عکس ندارد بدون عکس دار کردن رفتن سربازی کارت پایان خدمت گرفتم ولی هیچ خدماتی ندارم ازدواج کردم 2تافرزند دارم شناسنامه ندارند دادگاه رفتم که حکم بدهد به ثبت احوال که خدمات بگیرم.دادگاه نداده میگوید شناسنامه پدرت غصبی بوده به شما هیچ خدماتی داده نمیشود.آیاراهی هست که من بتونم خدمات بگیرم لطفاً راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات نیازمند برررسی است در حالت کلی ابتدا باید مشکل پدر بررسی و حل شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اگر تابعیت ایرانی دارید ثبت احوال ملزم به صدور شناسنامه می‌باشد می‌توانید در صورت عدم صدور شناسنامه طرح دعوی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق ثبت احوال ونهایتا دیوان عدالت اداری معترض شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان اتباع باشد کاری نمیشه کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شناسنامه پدرتان وقتی غصبی باشد یعنی اینکه متعلق به خودش نبوده و احتمالاً اتباع بوده است نظر دادگاه در این خصوص درست است و شما تبعه محسوب می‌گردید و می‌بایست دارای کارت آمایش باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر شما جزو اتباع باشید شناسنامه به شما تعلق نمی‌گیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست متناسب مطرح گردد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

درصورت ایرانی بودن پدر موضوع ازطریق مراجع قضایی قابليت پیگیری دارد