مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

سلام من افسردگی شدید دارم قبلا هم دست به خودکشی زدم و مدارکش دربیمارستان موجوده. میخواستم بدونم شرایط کافی برای معافیت دارم؟ و اگر اینطور هست برای گرفتن گواهینامه و شغل مشکلی ندارم ؟ چون فقط بحث افسردگیه و اینکه اگر مشکل پیدا کرد قابل پیگیری هست.؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بسته به نظر هیات پزشکی نظام وظیفه است ولی در استخدام احتمال مشکل وجود داره

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد