مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام میخواستم بدونم در طلاق توافقی که نه مساله فرزند و نه حتی کشمکش مالی بین زن و مرد نیست و همه چی کامل توافق شده جلسه دادگاه چند بار انجام میشه که حکم طلاق صادر بشه و اگر برگه مشاور رو در دادگاه بصورت مکتوب ارائه کنیم دلیل بر عدم انصراف از طلاق قاضی میپذیرد وحکم صادر می‌کند در همان جلسه اول .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر دادخواست به صورت صحیح تنطیم شده باشد بلافاصله بعد از جلسه اول رای طلاق و گواهی عدم امکان سازش صادر خواهد شد
و باید قبل از جلسه دادرسی ، مشاوره ‌انجام شده باشد

ساراد الوند

سرکار خانم ساراد الوند :

باسلام
اگر درخصوص تمام موارد و مسائل مالی توافق شود معرفی می‌شود به مشاور خانواده در دادگاه و سپس آزمایش عدم بارداری و سپس رای دادگاه جهت مراجعه به دفترطلاق

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود،میتوانید نتیجه مشاوره را ارایه دهید اصولا بیش از این نزد مشاور نمیفرستند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
معمولا یک جلسه مگر تحت شرایطی بیشتر
بستگي به، رویه شعبه مربوطه دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طلاق توافقی کمتر از یک ماه قابل انجام خواهد بود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر تجدیدنظرخواهی و فرجام خواهی را طرفین از خود سلب کنند بله

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام بعداز مشاوره وگواهی عدم بارداری راي صادرمیشود