مشاوره حقوقی رایگان - اذیت پدر و نامادری

سلام وقتتون بخیر من 17 سالمه پدر و مادرم ازهم جداشدن من الان چهار ساله که با پدر و نامادریم زندگی میکنم .بابام اصلا بهم توجهی نمیکنه و به خواسته هام اهمیتی نمیده همش به پسرش توجه میکنه از اون وروم نامادریم خیلی بهم سرکوفت میزنه. اجازه هیچ کاری هم ندارم حتی اجازه تحصیلم بهم ندادن.تو این چهار سال من خیلی افسرده شدم از همشون متنفرم جوری که همش تو ذهنم نقشه ی مرگشونرو میکشم.واقعا دارم اذیت میشم. خیلیا بهم گفتن فرار کن ولی خب میترسم میشه لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام دختری یا پسر از طریق اورژانس اجتماعی مشکلتان را حل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما در سن بسیار حساسی از لحاظ بلوغ قرار دارید، به جرم و کشتن فکر نکنید، آینده متعلق به افراد سختی دیده است. و همه ارزش ها و پیشرفت ها در درس خلاصه نمیشود. راه های زیادی برای شکوفایی شما وجود دارد، کمی صبوری کنید و دعا و مراقبه نمایید تا آرام باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 123 مربوط به اورژانس اجتماعی در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما به سن قانونی نرسیده اید و امکان مستقل شدن ندارید گرچه این روش توصیه نمیشود اما بهتر است که اورژانس اجتماعی و شخصی خودتان شوید و روی خود کار کنید قطعا به استقلال میرسید و سپس با قدرت مستقل شوید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید و به مشاور خانواده مراجعه کنید و با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید 123