مشاوره حقوقی رایگان - حکم اخراج

باسلام من برمبنای یک حکمی از تخلفات اداری یکی از استان های کشور به دلیل عدم حضور در جلسه بدوی محکوم به انفصال دایم شده ام بعد اعتراض در تجدید نظر تخلفات باز حکم بنده تاید شده و پس از ارجاع به دیوان مجدادا حکمم تایید شده ای در حالی است که اینجانب حکم برائت بابت اتهامات انتسابی را در دادسرا و شعبه کیفری دارم حال اینکه تمام دلیل اینها گزارشات حفاظت میباشد که بنده در جریان اتهاماتی که بابت انهامحکوم به اخراج بعد از 14سال کارمند رسمی خود دادگستری بودن نمیباشم نه حفاظت کپی از گزارشات خودونه حتی اجازه مطالعه به بنده داده شده خواهشمندم اگه وکیلی در این خصوص در شعبه 29تجدید نظر دیوان عدالت اداری توانایی کمک به اینجانب را دارد ممنونمیشم

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام از طریق پشتیبانی سایت وکیل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق سایت وکیل بگیرید یا ابتدا با یکی از وکلا مشورت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌تواند در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی از طریق دادراه تماس بگیرید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

گزینه مشاوره حضوری را فعال تا پرونده شما و مدارک مطالعه شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای أخذ وکیل از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.