مشاوره حقوقی رایگان - حکم 6سال حبس تعزیری جرم قتل عمدی از ضایت شاکی

بنده بخاطر قتل مادرم ک یک اتفاق بود ازشوهرم شاکی شدم بعداز گذشت 3ماه رضایت دادم وچون تک فرزند هستم رضایت خودم کافی بود الان به شوهرم حکم 6سال حبس تعزیری رودادن ازجنبه قانونی درخواست تسلیم به رای رو دادیم باشرایطی ک خودم دارم دوتا بچه و تنهایی وکم سن بودن وسختی شرایط زندگی میتوانم درخواستی ب دیوان عالی برای بخشش بدهم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متن مربوطه باید تخصصی تنظیم گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه درخواست تعلیق اجرای مجازات بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دایلی بر حبس شوهرتان نیست مگر اثبات جرم و قطعیت رای که رضایت شما ازجنبه خصوصی لحاظ شده اما از جنبه عمومی ایشان ملزم به تحمل حبس است

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

برای بررسی و اعلام نظر حتما حضورا با وکیل متخصص ملاقات داشته باشید.نیاز به بررسی کامل دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به عنوان یکی از اولیا دم گذشت شما موثر است اما باید دید بقیه اولیا دم چه البته جنبه عمومی جرم پابرجاست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شعبه مربوطه به نحو حضوری پیگیری نمائید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید درخواست بدهید ولی معمولا مورد پذیرش قرار نمیگیرد.