مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه معتبر برای تصاحب زمین مسکونی

باسلام
من در سال 1401 که ثبت نام نهضت ملی مسکن شروع شد به نام مادرم ک سرپرست خانواده است ( همه فرزندان[ 5 فرزند] ازدواج کرده و پدر فوت شده)
زمین ثبت نام کردم و به مادر خود گفتم ک زمین رو برای خودم مینویسم( چون مادر توان مالی نداشتن) و خودم تمام هزینه هارو انجام دادم
برای همین مادر هم رضایت داشت و به همراه ایشان به املاکی رفتیم و در آنجا املاکی برگه ای نوشتن ک زمین برای من باشد . و مادر امضا و اثرانگشت کردن
و املاکی و من هم امضا کردیم به همراه چند شاهد
و برادرم( یک برادر دارم) و یکی از خواهرانم هم امضا کردن و دو خواهر دیگر چون در دسترس نبودن نتونستن امضا کنن

چند وقت پیش مادرم فوت شدن
و الان ک میخوام ادامه ساختشو تکمیل کنم
برادرم مدعی است ک بزور ازش امضا گرفتم( درصورتیکه در املاکی امضا کرده)
و به همراه دو خواهر دیگم ک در شهر دوری هستن مدعی هستن ک این زمین باید بین تمام وراث تقسیم بشه
درصورتیکه مادر رضایت داشتن به من بدن چون من براشون خیلی زحمت کشیدم و هر چی خواسته براش فراهم کرده بودم

و اینکه تمام مبلغشو هم من دادم و مدرکش موجوده
مادرم قبل از مرگش هم یه وکالت تام درمورد این زمین در محضر ثبت کردن

آیا با این برگه ای ک در املاکی ثبت شده و این وکالت نامه میتوانم در دادگاه پیروز شوم و زمین رو به نام خودم بزنم؟
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد