مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ماترک

سلام
پدر بزرگ بنده26سال است فوت کردن
سال92تمام اموال تقسیم شدازقضا ایشان دو زوجه اختیار کردند ازاولی صاحب7فرزند وازدومی2فرزند
زمینی به متراز12هزار متر دراختیارشان بود نزدیک به 7هزارمتر فرزندان همسر دوم اختیار کردند به موجب مستنداتی
نزدیک به5هزار متر فرزندان همسر دوم اختیار کردند حال این دو زمین منقسم شده مشرف به هم هستند در تقسیم نامه ذکر شده که درابتدای ورودی زمین تا اواسط زمین که هفت هزار متر است برای فرزندان همسر دوم واز اواسط زمین تا انتهای زمین با اسم معین کرده اند که ابتدا برای پدرم وعمویم وانتها برای عمه هایم اما متراژی معین نشده حال نمیدانم که درتقسیم نامه ای که از اواسط زمین ابتدایش را برای پدر بنده تعیین کرده اند میباشد یا نه پدرم با برادرش وخواهرهایش قسمت دوم را دوباره تقسیم کنند.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما نیازمند بررسی است همچنین در کنار بررسی لازمه باید اظهارات شما دقیق گرفته شود و سپس راه حل قطعی داد