مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم زمین کشاورزی بین همسر و فرزندان متوفی

سلام پدر من یکسال پیش فوت شده 12 هکتار زمین کشاورزی دارد ک 4 هکتارش مفید تر و 8 هکتارش جداو ضعیف تر هست ما 3 برادر و 2 خواهر و مادرم هستیم حالا تمام اعضا قصد فروش زمین رو دارن ولی من میخوام خودم روی سهمم کار کنم لطف کنید سهم من رو محاسبه و چگونه میشه سهمم رو جدا کنم از این دوقطعه من پسر هستم ممنونم آیا من اگر نفروشم بازم مادرم از سهم من طلب دار؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به کارشناسی زمین و مدارک توسط کارشناس دادگستری دارد