مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دندان پزشک

من 9 ماه هست نزد یک پزشک عصب کشی انجام‌دادم ایشان طرف قرارداد با محل کا رم بود ولی خودشان انجام‌ندا‌ن و دو نفر دیگه از همکارانشان انجام دادن
9 ماه هست درد دارم با هر بار مراجعه گفتن چیزی نیست با مراجعه به سه پزشک دیگر گفتن این دندان مشکل داری نبوده و یک معالجه ساده داشته و ایشان دندانم را سوراخ کرده ‌باعث عفونت شدید در این 9 ماه شده
و باید حتما دندان کشیده شود
و با توصیه پزشک معتمد محل کارم میخوام شکایت کنم
آیا میتونم موفق بشم
چون ایشان قبول نمیکنه که مشکلی هست و کاری انجام نمیدن
میخوام با اجازه قانون پیش پزشک دیگر برم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت نمایید، مطابق نظریه کارسناس مریوطه رسیدگی در محکمه میگردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما