مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دندان پزشک

سلام من پارسال عکس دندونم رو به دکتر نشون دادم گفتن دندون 6 پوسیدگی سطحی دارد دردی نداشتم دندان را برام ترمیم سطحی کردن درد دندونم شروع شد رفتم دکتر گفت دنددن به عصب رسیده منو به همکارشون معرفی کردن دندون رو عصب کشی کردن فایل تو دندون گیر کرده بود و دندون من و انقدر تراشیدن تا فایل رو درآوردن بعد از اون درد بسیار شدید داشتم دوباره پیش دکتر رفتم عصب کشی مجدد انجام شد بعد از چند ماه لثه آبسه کرد عکس انداختم گفتن دندون سوراخ شده باید بکشید می تونم شکایت کنم آیا اثری دارد

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام در این پرونده ها نظر پزشکی قانونی باشه ببرن خواهد بود. اینکه تقصیری متوجه پزشک باشد یا نباشد قابل پیش بینی نیست.

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
بستگی دارد که قصور یا تقصیر صورت گرفته باشد که تشخیص ان با کمیسیون پزشکی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
باید موضوع قصور پزشک ، در پزشکی قانونی مشخص گردد