مشاوره حقوقی رایگان - روکش دندان با حجم بزرگتر از دندان اصلی

سلام. سال 78 برای برداشتن شکستگیهای ریز تیزی شکل که روی لبه بالایی 2تا دندان پایینی ایجاد شده بود به کلینیک دندان پزشکی رفتم. از دندان پزشک خواستم با تراشیدن لبه بالایی دندانها شکستگیهای تیزی شکل را بردارد. نظر ایشان بر روکش کردن دندانها بود و دلایلی محکمی آورد که تراشیدن شکستگیها بیفایده است و بازم ادامه پیدا میکند. قبول کردم دندانها روکش شود. پس از قالب گیری از دندانها و تراشیدن آنها برای روکش گذاری هفته بعد که روکشها آماده بودند به مطب رفتم. روکشها رو قرار دادند اما حجم آنها بزرگتر از حجم دندانهای اصلی بود و به پشت دندانهای بالایی جلو برخورد میکرد درحالیکه این وضعیت با دندانهای اصلی خودم پیش نمیامد. پشت 2تا از دندانهای جلویی بالایی را که لبه و سطح روکش دندانهای پایینی با انها برخورد داشتن رو تراشیدند. ضخامت و استحکام دندانهای جلویی بالایی کم شد. برخورد روکشها با دندانها کمتر شد ولی بازم برخورد داشت. دندان پزشک گفت اگر بیشتر تراش بدم به قسمت حساس دندان میرسه. ان موقع نمیدانستم چکار کنم.قبول کردم با این وضعیت مدارا کنم. و بالاخره یک روز لبه روکش دندان جلویی پایینی به لبه دندان بالایی جلویی برخورد کرد و لبه آنرا شکست. از آنموقع تا الان 8 تا 9 بار متحمل هزینه دندان پزشکی برای ترمیم دندانهای بالایی جلویی شدم. حتی به نظام پزشکی از دندان پزشک شکایت کردم. رای آنها به نفع دندان پزشک بود. با توجه بی نتیجه بودن ارائه شکایت به نظام پزشکی چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

شکایت از دندان پزشک قصور دندان پزشک قصور پزشکی