مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حقوق

من تو سالن آرایشی کار میکردم بعد دو سال اومدم بیرون
تو این مدت هم به بهونه های مختلف سفته گرفتن ازم مثلا شب عید که بیرون نیاییم و غیره
حدودا صد میلیون سفته، سفته ها هم در وجه اسم سالن(اسم شخص) هست
هیچ قرار کاری هم بین هیچ کس اونجا عقد نمیشده
بیمه هم رد نمیکرده تابلو هم نمیذاشته تا نخواد بیمه رد کنه
الان 30 میلیون از پولم مونده که پرداخت نمیکنه کفته نمیدم
الان چیکار میتونم شکایت میتونم بکنم و روند شکایت چجوریه اگر شکایت بکنم سفته هارو میتونه بذاره اجرا ؟
ممنون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد اولیه فیمابین و تعهدات ضمن عقد و ضامنت های اجرایی ست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد
نسبت به سفته
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید